E-bok - Minimikrav

299 Kr
  • Art nr 051940-EPUB
  • Lagersaldo ∞ st

E-bok, Minimikrav på elmateriel

Minimikrav på elmateriel till SS 436 40 00, utgåva 3 - i olika utrymmen enligt Elinstallationsreglerna. Se också art nr 051940.

Denna utgåva är baserad på den svenska standarden SS 436 40 00, Elinstallationer i byggnader - Utförande av elinstallationer för lågspänning - Elinstallationsreglerna, utgåva 3.

Elinstallationsreglerna är avsedda att tillämpas tillsammans med Elsäkerhetsverkets föreskrifter. Varje uppslag i boken avser en viss typ av utrymme. Ordningsföljden följer Elinstallationsreglernas numrering.Olika grupper av materiel finns angivna på sidorna utanför varje uppslag. Tillåtna kabeltyper och minimikraven för materielen i de olika utrymmena finns i höjd med materielgruppernas rubrik. En del kompletterande upplysningar om materielval, placering m.m. finns på varje uppslag.

Denna trycksak kan inte ersätta Elinstallationsreglerna. Dess syfte är i första hand att vara till hjälp för yrkesmannen ute på fältet när det gäller att välja rätt kapslingsklass för elmateriel och för val av kablar i olika miljöer.

OBS detta är en ebok i ett epub-format. För att läsa boken behöver du Bluefire Reader. Boken kommer också alltid att finnas tillgänlig under din sida i " Ditt Digitala Arkiv.

5:e utgåvan, 1:a upplagan.

Läs mer

  Andra har även köpt dessa varor