Fånga solen - Solcellsrapporten 2019 [PDF]

1995 KR
  • Art nr 091001-PDF
  • Lagersaldo ∞ st

Fånga solen - Solcellsrapporten 2019 (PDF)

Tidningen Elinstallatören har kartlagt allt du behöver veta om solcellsmarknaden och samlat det i en unik, färsk rapport som ges ut på IN Förlag.

Rapporten finns också i tryckt format och kan beställas här.

Utbyggnaden av solcellsanläggningar sker i rasande fart runtom i världen. Sverige ligger efter, men marknaden har exploderat även här. Det innebär fina affärsmöjligheter för elinstallatörer. I den här rapporten belyser vi trender, möjligheter och fallgropar för elföretag som ger sig in på marknaden. Vi beskriver hur fotoelektriska celler egentligen fungerar, vilka olika typer som finns och vad som erbjuds på marknaden. Du även får ett hum om hur olika lösningar står sig kostnadsmässigt mot varandra.

Dessutom får du tips inför planering, installation och driftsättning av en solcellsanläggning, en sektion om elsäkerhets- och arbetsmiljörisker och expertkommentarer. Och till sist bjuder vi på tre inspirerande exempel som kan ge tips om hur du kan sälja in en solcellsanläggning till dina kunder.

Format A4, 40 sidor.
Detta är en digital produkt (PDF) för nedladdning, efter nedladdning hittar du rapporten i ditt digitala arkiv här hos oss.

För frågor om rapporten, vg kontakta Fredrik Karlsson, tidningen Elinstallatören.

Läs mer

  Andra har även köpt dessa varor