E-bok - ESA Industri och Installation 2021

498 Kr
  • Art nr 059007-EPUB
  • Lagersaldo ∞ st

ESA Industri och Installation 2021, E-bok

Elsäkerhetsanvisningarna (ESA) omfattar säker skötsel av och säkert arbete på eller i anslutning till elektriska anläggningar.

Enligt arbetsmiljölagen ska arbetsgivaren vidta alla åtgärder som behövs för att förebygga att arbetstagare utsätts för ohälsa eller olycksfall. Betryggande säkerhetsåtgärder ska vidtas mot skada genom elektrisk ström. Genom att följa ESA uppfyller arbetsgivaren dessa krav.

Via ESA följer elbranschen arbetsmiljölagen, elsäkerhetslagen och branschens tolkning av SS-EN 50110-1 Skötsel av elektriska anläggningar. Exempelvis så är ESA ett exempel på sådana anvisningar som avses i Elsäkerhetsverkets föreskrifter. ESA är ett förtydligande och komplement till SS-EN 50110-1.

ESA Industri och Installation är baserad på SS-EN 50110-1 samt är samordnad med ESA-19. Text som är gemensam med ESA-19 är markerad med gul bakgrund. 90 sidor, Mars 2021, E-bok.

OBS detta är en ebok i ett epub-format. För att läsa boken behöver du Bluefire Reader. Boken kommer också alltid att finnas tillgänlig under din sida i " Ditt Digitala Arkiv.

Läs mer

  Andra har även köpt dessa varor