E-bok - Badrumsboken, utgåva 1.

299 KR
  • Art nr 051923-EPUB
  • Lagersaldo ∞ st

E-bok - Handbok för elinstallationer i badrum.

Idag finns branschregler för VVS-installationer, Säker Vatteninstallation och för tätskick BBV, GVK och MVK. För elinstallationer finns regler i svensk standard.

Denna bok har till syfte att underlätta tillämpningen och samordningen av flera branschregler och svensk standardvid installationer i bad- och duschrum. Boken vänder sig i första hand till elektriker och elinstallatörer och i andrahand till övriga yrkesgrupper som är inblandade vid byggnation samt renovering av bad- och duschrum.

Idag finns branschregler för VVS-installationer, SäkerVatteninstallation och för tätskikt BBV (Byggkeramikrådets branschregler för våtrum), GVK (AB SvenskVåtrumskontroll) och MVK (Måleribranschens Våtrumskontroll).

För elinstallationer finns regler i svensk standard. Utförande enligt dessa branschregler är att betrakta som fackmässigt utförande.

Boken har 62 sidor
ISBN: 978-91-976728-2-5
Se också artnr 051923.

OBS detta är en ebok i ett epub-format. För att läsa boken behöver du Bluefire Reader. Boken kommer också alltid att finnas tillgänlig under din sida i " Ditt Digitala Arkiv.

Läs mer

  Andra har även köpt dessa varor